Mapa del mon, contorns en blau fluorescent.

La Xarxa de Corresponsals del COAC s'estén a noves ciutats

Imatge: 
© Flickr
El COAC enceta el 2019 estenent la seva Xarxa de Corresponsals cap a altres ciutats i obrint noves corresponsalies a Viana do Castelo (Portugal), amb Mònica Alcindor; Toronto (Canadà), amb Eva Sanllehí; i São Paulo (Brasil), amb Julian Muñoz. Amb la incorporació d'aquests nous corresponsals, el Col·legi consolida la seva presència en aquests països. D'aquesta manera, Portugal i Canadà passen a tenir dues corresponsalies cadascun i Brasil passa a tenir-ne tres. Recordem que, com ja vam anunciar el passat mes de novembre, Canadà és un país on els arquitectes europeus tenen ara més facilitat d'entrada.

D'altra banda, canvien les corresponsalies de les ciutats de Riad (Aràbia Saudita) i Londres (Regne Unit), on passen a ser corresponsals els arquitectes Antoni Jansana i Robert Berenguer respectivament. Cal destacar que a Riad hi ha un increment d’oportunitats de treball per a arquitectes, paisatgistes i urbanistes, tant per treballar en consultores estrangeres com locals. A l'Aràbia Saudita, els arquitectes espanyols i en particular els catalans estan molt ben valorats.

El COAC vol agrair la tasca realitzada als corresponsals que aquest any deixen la Xarxa: Àngel Cerezo (Rotterdam, Holanda), Antoni Faus (San José, Costa Rica), Miguel García (La Paz, Bolívia), Maria Giramé (Londres, Regne Unit), Pau Nuñez (Bogotà, Colòmbia), Virginia Talmon (Montevideo, Uruguai) i Jaime Torres (Riad, Aràbia Saudita).

Tot i aquestes baixes, la Xarxa de Corresponsals del COAC segueix present als 5 continents, en un total de 36 ciutats i 25 països.

Recordem que podeu trobar informació dels diferents corresponsals i la fitxa de cada país a la pàgina de la Xarxa de Corresponsals (cal estar loginat). També podeu consultar els articles que es publiquen regularment a la Revista de Corresponsals, que tracten temes relacionats amb l'arquitectura internacional i l'exercici professional a l'estranger.

Per a qualsevol aclariment, podeu enviar un correu a internacional@coac.net.
1/02/2019
Tornar