Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Joan Villoro, qui ha inspirat la iniciativa 'ArquiLlibres'

ArquiLlibres: Dona una segona vida als llibres d’arquitectura!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Els professionals de l’arquitectura tenim en els llibres uns grans aliats durant els anys d’estudi i d’exercici de la professió. Per promoure l’economia circular, des del COAC volem facilitar la reutilització d'aquests llibres i, a la vegada, contribuir a teixir una xarxa entre diferents generacions d’arquitectes.

És des d’aquesta premissa que neix ‘ArquiLlibres’, una iniciativa de la Demarcació de Barcelona en col·laboració amb l’Agrupació d’Arquitectes Sènior/a i l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC), gestionada de la mà de la Cooperativa Jordi Capell. La idea original és del nostre company arquitecte Joan Villoro, que va ser un gran aficionat als llibres i al Mercat de vell de Sant Antoni.

Les trobades d'ArquiLlibres tenen lloc a la seu de Plaça Nova el primer diumenge de mes, d'11 a 14 h. Aquell dia, la Cooperativa Jordi Capell muntarà una parada on es podran adquirir els exemplars. La meitat del preu de venda anirà destinada als arquitectes que donen els seus llibres i el benefici es destinarà íntegrament al Servei d’Orientació Col·legial (SOC COAC).  

Si esteu interessats en fer una donació de llibres, envieu-nos un correu electrònic a arquillibres@coac.net amb les vostres dades de contacte i canalitzarem la donació.

 
 
Versió per a imprimirPDF version