Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Cicle Next Generation: Visita a l'Edifici Londres

Imatge: 
B01 arquitectes
Durant el mes de novembre, i aprofitant les Trobades d’Arquitectura de Proximitat, la Demarcació de Barcelona del COAC inicia un cicle de visites guiades per posar en valor la rehabilitació energètica i la construcció sostenible en projectes de rehabilitació i obra nova. L'objectiu de les visites és reforçar aspectes i punts forts que poden ser d’inspiració, generant espais on compartir aprenentatges des de la proximitat. Els equips d’arquitectes de les obres que visitarem, junt amb altres experts relacionats amb aquestes, duran a terme les explicacions durant les trobades.

Les visites són presencials i obertes al públic i volen mostrar clars exemples dactuacions que podrien haver estat beneficiades pels fons Next Generation.

Al Districte de Sants-Montjuïc, es farà una visita guiada a l'Edifici Londres, de la mà de B01 Arquitectes.

Si vols assistir-hi, inscriu-te!

Ajuts Next Generation
A través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, el Govern espanyol canalitza els fons destinats per Europa a sortir de la crisi provocada per la Covid-19. En el marc d'aquests fons de recuperació, s'han aprovat una sèrie de mesures per impulsar la rehabilitació amb l'objectiu d’adaptar el parc dedificis i habitatges als reptes nacionals i europeus en matèria de sostenibilitat. Entre d'altres, s’han convocat sis programes d'ajuts per a la rehabilitació residencial i la construcció d'habitatge social, que tenen com a objectiu global assolir, per al 2026, la xifra acumulada de 510.000 actuacions de renovació d'habitatges, multiplicant per deu el ritme actual de rehabilitacions.

Recordem que teniu a la vostra disposició l'Oficina Tècnica de Rehabilitació del COAC, que ofereix informació i assessorament sobre els ajuts convocats, i s'encarrega de revisar la documentació tècnica per a la tramitació de les sol·licituds de subvenció.

Aprofita els ajuts convocats en el marc dels fons Next Generation i rehabilita el teu edifici.​ Més informació.
Versió per a imprimirPDF version