Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Miàs Arquitectes gana el concurso para la reforma del Passeig de la Indústria y la Plaça de l’Ajuntament de Banyoles

El estudio Miàs Arquitectes, del arquitecte Josep Miàs, será el encargado de definir la reforma del Passeig de la Indústria y de la nueva Plaça de l’Ajuntament de Banyoles. La propuesta presentada por el equipo del arquitecto de Banyoles ha ganado el concurso convocado por el consistorio y prevé un paseo más peatonal, mejorando la conexión con el Barri Vell.
2018-10-17 14:08
Tornar

AuS colabora en la V Semana de la Madera

Entre los días 19 y 28 de octubre se celebra la V Semana de la Madera. La Agrupación Arquitectura y Sostenibilidad del COAC (AuS) colabora en las siguientes actividades, que tendrán lugar en la sede de Plaça Nova:

Lunes 22 de octubre

19.00 h: Presentación del libro" Upcycling Wood", de Bruno Sève

PDF version

El COAC et recomana què visitar durant el 48h Open House BCN

El cap de setmana del 27 i 28 d'octubre torna a Barcelona el festival d'arquitecura de la ciutat. Amb motiu del 48h Open House BCN, el COAC et vol recomanar alguns dels edificis més interessants que podràs visitar durant aquests dos dies.
2018-10-17 15:40
Tornar

Miàs Arquitectes guanya el concurs per a la reforma del Passeig de la Indústria i la Plaça de l’Ajuntament de Banyoles

L'estudi Miàs Arquitectes, de l’arquitecte Josep Miàs, serà l’encarregat de definir la reforma del Passeig de la Indústria i de la nova plaça de l’Ajuntament de Banyoles. La proposta presentada per l’equip de l’arquitecte banyolí ha guanyat el concurs convocat pel consistori i preveu un passeig més peatonal, millorant la connexió amb el Barri Vell.
2018-10-17 14:08
Tornar

Jornada de la FMC: Transformación digital y simplificación de los permisos de obras

La Federación de Municipios de Cataluña, con la colaboración del COAC y otros colegios profesionales, organiza el 6 de noviembre la jornada "Transformación digital y simplificación de los permisos de obras", que tendrá lugar en el CAATEEB.
PDF version

Jornada de l'FMC: La transformació digital i la simplificació dels permisos d'obres

La Federació de Municipis de Catalunya, amb la col·laboració del COAC i altres col·legis professionals, organitza el 6 de novembre la jornada "Transformació digital i simplificació dels permisos d’obres", que tindrà lloc al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona.
PDF version

Visita la sede del COAC en el 48h Open House Barcelona

El fin de semana del 27 y 28 de octubre vuelve a Barcelona el festival de arquitecura de la ciudad. Con motivo del 48h Open House Barcelona, durante la jornada del sábado se podrá visitar el edificio de la sede del COAC, ubicada en Plaça Nova.

La visita a nuestra sede es este año especialmente interesante, ya que a principios de año se inauguró la nueva fachada del edificio. Durante la visita, además de los exteriores, se podrá ver el interior del edificio y una de las plantas de oficinas remodeladas.
PDF version

L'AuS col·labora en la V Setmana de la Fusta

Entre els dies 19 i 28 d’octubre se celebra la V Setmana de la Fusta. L'Agrupació Arquitectura i Sostenibilitat del COAC (AuS) col·labora en les següents activitats, que tindran lloc a la seu de plaça Nova:

Dilluns 22 d’octubre

19.00 h: Presentació del llibre "Upcycling Wood", de Bruno Sève.

PDF version

Visita la seu del COAC pel 48h Open House Barcelona

El cap de setmana del 27 i 28 d'octubre torna a Barcelona el festival d'arquitecura de la ciutat. Amb motiu del 48h Open House Barcelona, durant la jornada del dissabte es podrà visitar l'edifici de la seu del COAC, ubicada a la plaça Nova.

La visita a la nostra seu és enguany especialment interessant, ja que a principis d'any vam inaugurar la nova façana de l'edifici. Durant la visita, a més dels exteriors, es podrà veure l'interior de l'edifici i una de les plantes d'oficines remodelades.
PDF version

The COAC’s Historical Archive loans photos by Català-Roca for an exhibition on Miró in Paris

The Grand Palais in Paris is holding the biggest retrospective on the Catalan artist Joan Miró since 1974, entitled simply 'Miró'. In addition to the 150 paintings sourced from all over the world that chart the painter’s evolution—from Cubism to Surrealism—there will be a number of photographs featuring Miró taken by his unconditional friend, the photographer Francesc Català-Roca

2018-10-03 11:42
Tornar

Pages