Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus Professional SIBER ZONE: Sistemes de ventilació eficient DB-HS 3

El proper 25 de gener, de 12 a 14 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC una Jornada Tècnica gratuïta sobre els canvis normatius que implica la nova modificació del DB-HS 3 2017 i exposar els nous sistemes de ventilació eficient.

La jornada està organitzada pel Campus Professional de l'Escola Sert i l'empresa SIBER ZONE.

Dirigida a arquitectes i altres professionals del sector de la construcció i l'eficiència energètica, la jornada tractarà els canvis del recentment aprovat DB-HE Estalvi d'Energia del Codi Tècnic de l'Edificació, que limita el consum final d'energia primària i modifica la resta de documents. A través de casos d'èxit i exemples, es posarà de manifest que dissenyar l'edifici amb un adequat Sistema de Ventilació Eficient, és una de les estratègies de major benefici i menor cost.

El ponent, Santiago Pascual, farà una explicació tècnica sobre els diferents sistemes de ventilació, ja siguin de Ventilació Híbrida Controlada (VHC) o de Ventilació Mecànica Controlada (VMC): VMC Simple flux, autorregulable i higrorregulable, i VMC Doble flux. A més a més s'explicaran temes claus d'acústica i d'eficiència energètica que afecten aquest tipus d'instal·lacions.

El Campus Professional és un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquest fi.

Recupera la sessió en vídeo:

Versió per a imprimirPDF version