Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

2a edició del Postgrau en Mediació Professional en l'àmbit de l'Arquitectura i l'Urbanisme

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Atenció: Davant l'aplicació de noves restriccions per frenar l'expansió del coronavirus, s'ha decidit ajornar el Postgrau en Mediació Professional, que estava previst iniciar el 10 de novembre de 2020. La previsió és iniciar el curs el 13 d’abril de 2021, pendent de com evolucioni la situació.

L'any 2014-2015 l'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC) del COAC va celebrar la primera edició del Postgrau de Mediació Professional en l'àmbit de l'arquitectura i l'urbanisme, amb un total de 38 titulats.

Enguany organitzem de nou aquesta formació, de la mà de la Universitat de Barcelona, en un context de canvi i evolució social marcat per la Covid. Aquest cop, a més, partim l'experiència i el coneixement real del camp de la mediació amb la base de l’arquitectura.

Es tracta de 36 crèdits ECTS, en modalitat semi-presencial, amb 900 hores de dedicació que inclouen 135 hores de classes presencials els dimarts a la tarda, des del 13 d'abril de 2021 fins al novembre de 2021, excepte festius.

Amb el permís de la pandèmia, les classes seran presencials. En cas de no ser possible en algun moment, s'adaptarà el calendari per oferir la formació online, sempre que sigui possible.

Més informació i inscripcions

Versió per a imprimirPDF version