transparent

164 HABITATGES PER A GENT GRAN I JOVES AL CAMÍ ANTIC DE VALÈNCIA, POBLE NOU

L’ordenació recull la hibridesa i la complexitat d’espais típica del Poble Nou. L’edificació és una peça articulada per blocs d’alçada variable que es relacionen mitjançant passeres i espais col•lectius de diferents mides i qualitats. És en l’articulació entre les parts on els nuclis de comunicació vertical actuen com a ròtules entre blocs i on es produeixen els accessos als edificis i als dos patis interiors de mansana: un jardí pels grans i un pati per l’equipament on s’hi aboquen els habitatges per a joves. L’habitatge amplia el seu llindar i s’apropia d’aquests espais híbrids, de trànsit entre interior i exterior -passeres obertes pels joves i galeries tancades pels grans- espais intermedis entre el domèstic i l’urbà, oportunitats per a l’intercanvi. El conjunt es tanca als carrers amb una carcassa blanca, poc perforada i de composició variable, i s’obre a l’interior de mansana amb una façana pixelada que multiplica els colors i els tamisos que configuren el llenç del pla exterior



Anna Renau
Sara Bartumeus

renbart@coac.net


Javier Monte - Estructures
Eulàlia Aran - Aparellador
Armengol Enginyers - Instal·lacions
Ariadna Miquel - Col·laborador Despatx
Anna Font - Col·laborador Despatx

Tornar
Camí Anttic De València 96-116. , Barcelona
Veure el mapa més gran