transparent

REFORMA Y ADECUACIÓN DE LA CUBIERTA DEL EDIFICIO DEL EDIFICIO DEL ESTUDIO GENERAL (RECTORADO) DE LA UNIVERSIDAD DE LLEIDA (UDL)

El projecte resol l'adequació a l'ús de la planta sotacoberta formada en la fase anterior, mitjançant els treballs d'adequació de paviments, falsos sostres, divisions verticals i acondicionament ambiental. Així, es preveu la organització de l'espai mitjançant dos àmbits de treball i una zona de serveis. Es disposa de dues escales d'evaquació. Aquesta intervenció preveu la posta en servei dels nuclis d'accés amb les plantes inferiors mitjançant els nuclis d'escala i perllongació del recurregut de l'ascensor existent executats en la primera fase. L'escala principal delimita dues zones en l'àmbit d'actuació del projecte. La primera, a nord, es destinarà a estances de servei, serveis higiènics i accés a l'ascensor. La segona, a sud, és la que es destina pròpiament a l'ús pròpiament administratiu. D'altra banda, la intervenció en coberta es justifica per la necessitat de restauració del conjunt del sistema constructiu, amb una sol.lució que permet l'aprofitament del sotacoberta.

Obra seleccionada



David PÀmpols Camats
RomÀ PÀmpols Sales
Susanna SimÓ BaÑeras

dpampols@pampolsarq.com

www.pampolsarq.com


Xavier F.rodrÍguez Padilla - Arquitecte
Josep M. BurguÉs Solanes - Arquitecte
Joan Olivart Palau - Aparellador
Estudi Pampols Arquitecte Slp - Col·laborador Despatx
Estudi BmÉsr29 Arquitectes Slp - Col·laborador Despatx

Tornar
Plaza Víctor Siurana, 1 – Rambla De Aragón (zona Universidad)- Lleida (lleida),
Veure el mapa més gran