transparent

REHABILITACIÓ I ADEQUACIÓ DE MAS MELONS

Es projecta la rehabilitació de dos edificis existents que formen part del complex de Mas de Melons. Un edifici per magatzem i un altre per a la Masia, que s’adequa per donar-li ús administratiu oficines i servei públic amb espais destinats a us de pública concurrència, com la sala d’exposicions i actes. Es manté la volumetria existent per preservar i dignificar el patrimoni del lloc. Es respecten els espais existents integrant-se d’aquesta manera a l’entorn. L’objectiu principal és la creació d’un edifici públic que estigui dins del Medi Natural, respectant-lo i potenciant la descoberta d’aquest. Abans de la rehabilitació, la masia era un edifici molt compartimentat, es fa neteja i es recupera els grans espais antics, com l’espai sota la volta de canó que hi ha a la planta baixa, comú en aquesta zona. El forat a la volta és un pou de llum natural que il·lumina l’espai de planta baixa. Les escales es recol·loquen als laterals de la volta, allà on havien estat històricament.

Obra seleccionada



Josep Bunyesc Palacin

josep@bunyesc.com

www.bunyesc.com

Tornar
Mas Melons,
Veure el mapa més gran