transparent

Estudi-Taller d'Arquitectura a Lleida

La particularitat de que en aquesta obra s’actuï com arquitecte i promotor possibilita la localització del espai adequat per el trasllat del estudi-taller implantat fins a les hores del centre de la ciutat al límit urbà. Amb temps i sort es va trobar un lloc privilegiat, davant el parc natural de la Mitjana i una glorieta on s’hi arriba per dos passeigs de magnífics plataners i pollancres, a la vora del riu. Local en planta baixa, amb sostres alts, ample i lluminós, que mira cap al parc a NE. Objectius de projecte : espai i llum - Mínima segmentació limitada a funcions de privacitat ineludible. - 2 grans espais, l’estudi i el workshop (aquest mes polivalent) - Configurar uns eixos estructurants que el local en si mateix no te. Cap tancament delimitador original segueix un ordre comú. Elements : La façana d’acer i vidre proporciona la llum i gestiona la ventilació natural i les vistes. L’armari estudi configura l’espai d’acord a uns eixos i genera una façana única incorpora la corredora que permet tancar una petita sala La paret divisòria dels 2 àmbits Estructurant, suport i element de servei dels espais de treball individual al estudi i als elements tècnics del taller La taula del taller (14 p) De la fusta d’un castanyer, per reunió de grup. La taula-mampara Que envoltant el pilar, dona servei a la sala petita i suporta la mampara que oculta les copiadores.

Obra seleccionada



Salvador Giné Macià

s.gine@coac.net

Tornar
Veure el mapa més gran