transparent

HABITATGE PERALES

La casa està ubicada en una urbanització d’habitatges unifamiliars molt pròxima al mar. La situació de la casa dins la parcel•la ens ve donada per la voluntat d’aconseguir el màxim assolellament possible per tal que la casa funcioni amb la màxima eficiència energètica. La façana principal es col•loca perpendicular a l’eix N-S orientada totalment a sud. Les finestres de grans dimensions fan de captadors solars permetent que en els dies assolellats d’hivern no sigui necessària una gran aportació energètica extra. El projecte es desenvolupa segons una volumetria simple, una macla entre tres cossos prismàtics, sent el cos central el principal a nivell de programa funcional. En aquest hi trobem la sala i l’estudi comunicats per una doble alçada que ens enllaça l’interior amb l’exterior. Es busca aconseguir en tot el projecte la fluïdesa espacial i la relació interior-exterior.




Gemma Balada Franch

gemmabalada@coac.net

www.baladajuan.com


Patrici Juan Serret - Col·laborador Despatx

Tornar
Avinguda Perales 41,
Veure el mapa més gran