transparent

REGIÓ POLICIAL I COMISSARIA A TORTOSA

El projecte desenvolupa, des de diverses òptiques, les relacions públic/privat obert/tancat accessible/restringit. El conjunt se separa dels veïns mitjançant un pati que protegeix el porxo d’accés de mossos. Un accés accentuat en vermell que contrasta amb el monocrom blanc/gris de les façanes. A l’interior, la combinació de volums i patis permet generar espais amb diferents nivells de privacitat. L’accés públic se situa oposat per a facilitar la circulació sense interferències. Aquí es fa evident l’esforç per significar-lo. Més enllà de repetir la referència al vermell, el volum creix i captura l’espai obert al temps que genera un contrapunt vertical que actua com a fita urbana. Un gest que recull les lamel·les de protecció solar que ritmen la façana. La façana al parc se subratlla amb un cos baix que emfasitza l’accés en esdevenir porxo. El seu paper és doble: allotjar el programa de proximitat i humanitzar l’escala de l‘edifici en relació a l’espai públic.


Obra seleccionada Compositivament l’edifici és molt interessant, així com els espais generats en l’interior.

Obra seleccionada



Josep Benedito Rovira
Santi Orteu Palou

orteu.op.team@coac.net


Miquel Milian - Costos I Medicions
Arguijo Associats - Consultor Estructura
O.t. LluÍs Duart - Consultor Instalacions
Yolanda MartÍnez - Col·laborador Despatx
Carles Giner - Direcció Ejecutiva

Tornar
Ferran Arasa 5-7, Tortosa
Veure el mapa més gran