transparent

MASIA RURAL, TERRES DE L'EBRE

Rehabilitació d’una edificació rural existent en un paisatge d’oliveres a la zona del Montsianell. L’edifici consta de tres volums amb murs de càrrega de pedra, que s’han rehabilitat respectant la composició i materials originals. El volum central, més alt, permet la construcció d’un altell. Els altres dos es desenvolupen en planta baixa, amb coberta a un vessant. El volum principal conté un pati dins del perímetre dels murs, on trobem l’accés principal a l’habitatge. Donat que no hi ha connexió possible amb les xarxes de serveis tota la energia prové de fonts renovables. L’habitatge és energèticament autosuficient.




Josep M Sala Piera
Rosa Mari Portella Mur

rmportella@coac.net

www.camparquitectes.com


Manel Fernández - Consultor Estructura
Víctor Moreso - Arquitecte Tecnic
Jordi Jiménez - Col·laborador Despatx
David Alquézar - Col·laborador Despatx

Tornar
Amposta
Veure el mapa més gran