transparent

CONSTRUCCIÓ DE CELLER I REFORMA AMB AMPLIACIÓ DE LA CASA FIGUERES

La concepció d’un ambiciós projecte conjunt de construcció d’un nou celler i de la recuperació de la Casa Figueres i els seus espais exteriors, amb la possibilitat de ser visitable, conformen l’encàrrec inicial. Amb vocació d’integrar un celler actual dins de la trama del conjunt històric de Batea, la intervenció pretén respectar i intensificar la memòria de la Casa Figueres i les qualitats d’aquest espai, treballant amb un programa que enriqueix la seva atmosfera i que permet una diversitat d’usos per adaptar-se a temps canviants. Celler | L'aparició del nou volum del celler al nucli de la població pretén parlar el mateix llenguatge que les edificacions veïnes, recuperant la pedra de l'antic mur de tancament i utilitzant una gran coberta inclinada cap al pati interior per tal d'emfasitzar-lo. Casa Figueres | L'edifici principal, del segle XVIII, és una casa senyorial amb una intensa història en la qual la intervenció ha estat principalment de neteja i comprensió de l'espai.

Obra seleccionada És molt interessant el diàleg que genera la relació entre l’obra nova i l’antiga preexistent, amb un ús molt pensat dels materials emprats.

Obra premiada: Si que en conjunt és una obra molt ben integrada en el teixit urbá . L' obra nova encaixa a la perf

Obra seleccionada



Joan Baptista Cabré Beltri
Joan Enric Bladé Núñez
Josep Maria Milà I Ricomà

info@despatxmila.com

www.despatxmila.com


Javier Olucha Alcalde - Consultor Instalacions
Proenar - Càlcul Estructura
Prefabricats Pujol - Càlcul Estructura

Tornar
Plaça Catalunya, Núm.32,
Veure el mapa més gran