transparent

REFORMA D'HABITATGE UNIFAMILIAR

L’edifici originari, any 1919, a causa de l'acabat amb esgrafiats, té la seva façana principal catalogada; les obertures existents en aquesta condicionaran l’alçada entre sostres i la distribució posterior. S’opta per situar en PB el garatge, el rebedor i un despatx. A la P1a s’ubica la zona de nit, per aconseguir el màxim aprofitament de l’espai; el bany s’inscriu en una peça cilíndrica col·locada interiorment; la resta d’estances s’adossen a la façana principal, adaptant-se a les obertures existents. La zona de dia se situa en P2a, on gaudeix de llum natural i vistes; es tracta, d’acord amb l’habitatge original, com una planta diàfana, articulada per la peça del bany (com prolongació de l’inferior), i es projecta cap a l'exterior amb una terrassa. La façana principal se saneja, a l’altra s'obre una gran obertura en tota la seva alçada, porta garatge, escomeses, il·luminació de l’escala, i l’espai d’estendre, s’unifiquen els seus tancaments amb xapa d’acer corten.



Manel Jaume Forcadellesteller

m.forcadell@coac.net


Àngel Calduch Beltran - Aparellador
Javier Monte Collado - Càlcul Estructura

Tornar
C/purisima Num 62,
Veure el mapa més gran