transparent

RECINTE FIRAL DE TORTOSA

L'edifici va ser concebut com un gran ‘contenidor’. La seva orientació est-oest permet l'entrada òptima de la llum natural, la qual cosa és especialment important per a les zones esportives. L'entrada, a través d'una plaça rectangular, té un vestíbul exterior que està cobert pel volum vidriat de la façana que es projecta sobre l'espai públic. L'edifici es compon de tres volums: el més gran, de vidre i metall per a diverses activitats, un de formigó que pot ser utilitzat tant per a esdeveniments a l’interior com a l'aire lliure i en el tercer, recolzat sobre una base de formigó, és on se situen els vestidors i altres àrees de servei. Mentre que la seva claredat tectònica permet que l'edifici compleixi amb els seus requisits funcionals per a una màxima flexibilitat, la seva escala i simplicitat formal li permeten complir la seva funció urbana en la construcció de la ciutat, creant una nova fita per a servir els ciutadans de Tortosa.


Obra seleccionada Es valora la seva multifuncionalitat, constructivament eficaç, equilibrat i lleuger, indicant transparències.

Obra seleccionada



Emiliano López
Lluís Morán
Mario Corea

info@mariocorea.com

www.mariocorea.com


Maricel Aguilera - Arquitecte
Teresa Fonseca - Arquitecte
Joao Cunha - Arquitecte

Tornar
Avinguda Dels Remolins,
Veure el mapa més gran