transparent

REFORMA INTERIOR PER A LA NOVA COMISSARIA DE LA POLICIA LOCAL

La nova comissaria de la Policia Local s’ubica en el local situat en la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament d’Alcanar, on se situava anteriorment l’oficina de Correus. El projecte distingeix 3 franges que van dels espais més públics de la comissaria als més privats d'ús policial exclusiu. FRANJA 1-Vestíbul i espera amb una taula per a les denúncies més immediates i un mostrador d’atenció al públic, juntament amb un espai d’arxiu. Al costat d’aquest espai es col•loca el despatx del cap de policia, per a denúncies més personals i altres reunions. FRANJA 2 - Espais de treball de la resta del cos policial, la sala de briefing i multiusos juntament amb la sala d’ordinadors. Aquesta sala és visible des de la zona del vestíbul d’entrada del públic. FRANJA 3 – Zona més privada de la comissaria, amb sala d’interrogatori, sala aïllada i cuina-office d’ús propi de la comissaria. La sala aïllada es col•loca aquí per evitar creuaments amb el públic en el cas d'una detenció.



Ignacio Vidal Gordo
Mercè Pol Ferrer

vparq@coac.net

www.estudivp.com

Tornar
Carrer Generalitat, 10, Alcanar
Veure el mapa més gran