transparent

ADEQUACIÓ DE L'ENTORN DELIMITAT PELS CARRERS DE DALT I BONAIRE

L’adequació d’aquest àmbit, situat en el punt més elevat del poble, tracta de salvar el fort desnivell existent entre el C/ de Dalt i el C/ Bonaire facilitant l’accessibilitat al lloc i qualificant un indret amb fort caràcter històric i paisatgístic al voltant de les restes de l’antiga església de Sant Agustí (segle XV) i així poder gaudir de les vistes del massís dels Ports. L’ordenació d’aquest espai enmig del teixit urbà definit pels darreres de les cases existents i els seus patis, un cop salvat el fort desnivell, es resol mitjançant un espai de circulació-passeig amb un tractament amb graves, al voltant de l’antiga església i l’espai perimetral. En un nivell més elevat, amb un paviment de lloses de formigó se situa un espai de repòs on gaudir de les vistes de l’entorn, la qual cosa fa que també es revaloritzin les restes de l’església com a element “escultòric” i organitzatiu del conjunt.

Obra seleccionada Es destaca la seva implantació respectuosa en un lloc singular, amb forts pendents, integrant-hi les restes d’una antiga església.

Obra seleccionada



Lluis Labèrnia Bertomeu

lluis.labernia@coac.es

Tornar
C/ De Dalt I C/ Bonaire ,
Veure el mapa més gran