transparent

CASA A CAMARLES

L’edifici busca donar resposta a les mitgeres preexistents de tres plantes d’alçada del bloc d’habitatges veí. D’aquesta manera, la planta baixa destinada a aparcament es planteja com un basament de totxo vist sobre el que se situa l’habitatge amb un aplacat de pedra on les estances principals s’orienten buscant l’assolellament i les vistes segons la trama urbana del poble i s’aboquen sobre la terrassa-balcó que s’obre a la rampa d’accés a la població i a l’església. La dimensió d’aquest espai permet unificar les obertures més domèstiques i fa que l’edifici es relacioni amb l’escala de l’entorn. A la planta coberta s’ha pretès diferenciar dos espais d’estada a diferent nivell, un superior més privat amb el pati-solàrium-piscina que es protegeix de les vistes amb un mur-barana fins l’alçada dels ulls i l’altre més baix destinat a terrassa-mirador que permet tenir vistes a la plaça de l’Ajuntament i als arrossars.



Lluís Labèrnia Bertomeu

lluis.labernia@coac.es

Tornar
C/ Trenta-dos, Núm. 1,
Veure el mapa més gran