transparent

REFORMA I AMPLIACIÓ D'UN RESTAURANT

Adequar com a restaurant un antic bar-xiringuito que havia anat guanyant mida amb el pas dels anys per les successives ampliacions de la propietat segons les necessitats de cada moment, en un entorn paisatgístic privilegiat a tocar del mar, davant la platja de Perales, la platja de Cap Roig i les seves pinedes, ha suposat des d’un primer moment la voluntat d’incorporar el paisatge dintre de la nova ampliació destinada a sala-menjador i la reordenació del programa de l’edifici. Això, s’intenta aconseguir per una banda aixecant l’alçada en secció d’aquest nou volum que permet resoldre l’entrega amb l’edificació existent i creant una nova façana vidriada-porxada que amb la seva ombra unifica i ordena el conjunt, marca l’espai d’arribada i permet relacionar l’interior i l’exterior.



Lluis Labèrnia Bertomeu

lluis.labernia@coac.es

Tornar
Parcel.la 12, Urb. Perales,
Veure el mapa més gran