transparent

EDIFICI PLURIFAMILIAR ENTRE MITGERES DE PS+PB+3PP

L’emplaçament d’aquest edifici plurifamiliar va ser clau per a la concepció del projecte. Una parcel•la amb poca façana (dues façanes contigües en cantonada i dues mitgeres), molta profunditat i sense pati d’illa, em van portar a crear un tall central a la finca, tot creant un nou carrer comunitari que m’aportaria dues noves façanes, que permetrien aconseguir millors condicions d’habitabilitat que petits patis de parcel•la. Aquest tall va configurar dos volums edificatoris que comparteixen accessos. El volum exterior, de geometria més regular, dóna continuïtat al carrer, amb combinació de tribunes en façana, donant sensació de pes. El volum interior s’enganxa a les diferents mitgeres, tot ocultant-les. Les comunicacions entre els habitatges i els accessos dels dos edificis es resolen amb passeres obertes, lleugeres, amb formes corbes, alliberant el màxim d’espai obert possible i creant un joc de passeres a diferents altures, jugant també amb les entrades de llum.



InÉs Sanz RodrÍguez

inesanz@coac.net


Toni Aguilera Velilla - Aparellador

Tornar
Carrers AragÓ-menÉndez Pelaio,
Veure el mapa més gran