transparent

BIBLIOTECA MUNICIPAL DE SANT CARLES DE LA RÀPITA

L’objecte del projecte consisteix en l’aprofitament de la planta baixa d’un edifici d'habitatges dotacionals marcada per la seva geometria irregular, la trama estructural, els desnivells preexistents dintre del volum que genera la planta, el tramat de la xarxa de sanejament que es distribueix pel sostre, així com el programa funcional que ens demanava una superfície útil total de 1.300 m², mentre que la superfície construïda de la planta baixa només era de 1.235,58 m². El projecte es tracta com una unitat volumètrica interior que lligui tots el diferents nivells i a la vegada es comporti com un contenidor de tota la volumetria que genera la ubicació de les diferents peces, la ubicació dels accessos, l'ascensor i les diferents passarel•les a diferents nivells, tots ells transparents, enfasitzant no posar cap barrera interior que ens privi de qualsevol directriu visual i a la vegada quedi prolongada a l'exterior amb l'ajuda del disseny dels tancaments secundaris exteriors.



DÍdac MillÀn AriÑo
Josep LluÍs MillÀn Bel

millan-arq@coac.es


Jordi BalaguÉ - Aparellador

Tornar
C.puig Torner, Sant Carles De La Rapita
Veure el mapa més gran