transparent

REHABILITACIÓ - AMPLIACIÓ PER A ÚS D'HABITATGE

HABITATGE_ALC Es reutilitzen tres encavallades de l’estructura de coberta existent, part d'un antic cinema, per cobrir l’espai de l’accés, la sala i la terrassa gran, entesa com una sala d’estiu. El tancament d’aquesta zona és gairebé totalment vidrat, reforçant la continuïtat visual/espacial. La resta dels espais de l’habitatge es desenvolupen amb el sistema estructural existent a la planta baixa i planta primera, pilars i jàsseres de formigó armat i forjats plans. A la planta segona hi ha la saleta-distribuïdor, un bany, una habitació, la cuina, el rentador i un porxo-terrassa. A la planta golfa se situen l’estudi, un bany, dues habitacions i l’habitació de matrimoni. Els tancaments d’aquests espais es resolen amb murs per revestir, cambra d’aire i aïllament tèrmic. El punt de trobada dels dos tipus estructurals/espacials, zona de l’escala, es resol a la coberta amb una claraboia que potencia aquest punt central i articulador de l’habitatge.


Obra seleccionada El Jurat destaca la valorització en la intervenció de la tipologia semiindustrial preexistent. La llum resultant potencia els elements originals i alhora, genera uns espais força agradables.

Obra seleccionada



Sabela Reverter MasiÀ

sabela@coac.net


Òscar Frago - Estudi Codi - Càlcul Estructura
Nando Reverter - Arquitecte Tecnic

Tornar
Veure el mapa més gran