transparent

REHABILITACIÓ I REUTILITZACIÓ DE L’ANTIC COL·LEGI DE LA IMMACULADA

L'edifici és l’antic convent dels franciscans que posteriorment es destinà a l'ensenyament (Col•legi de la Immaculada), on es va afegir el pati tapiat i tancat a l’exterior. Tot el conjunt és el que configura la intervenció del projecte, el qual s'estudia de forma conjunta, l'edifici en ruïna, el claustre interior de l’edifici i el pati, tenint en compte la infraestructura perimetral, l’accés a la població, el canal i la riera. Donar una nova façana d'accés a la població, incorporar el pas del canal al nou espai perquè tot ell estigui lligat a l’edifici i magnificar l'accés a l’edifici per aquest nou espai, ja que l’edificació que configura la façana principal no és de propietat municipal, configuraran les noves directius del projecte. Es tracta d’un edifici polifuncional que pugui encabir diferents necessitats d’equipament local distribuïdes per plantes, sent el claustre l'element organitzador en cada una d’aquestes. La distribució s’aprofita en funció de la seva destinació.


Obra seleccionada Cal destacar com es respecten els valors de l’edifici original a l’hora d’emprendre la rehabilitació del conjunt.

Obra seleccionada



Josep LluÍs Millan I Bel

millan-arq@coac.es

Tornar
PlaÇa De La Pergola,
Veure el mapa més gran