transparent

HABITATGE UNIFAMILIAR AÏLLAT A AMPOSTA

Habitatge unifamiliar aïllat situat sobre terreny elevat des del vial d’accés, de planta semisoterrani per on s’accedeix amb vehicle i a peu i on es disposa un garatge i un estudi que rep llum natural a través d’un pati anglès. La planta baixa queda elevada amb accés a través d’escales exteriors, o escales o ascensor interiors. En aquesta planta hi ha la sala amb doble espai, cuina, rentador, un bany i un estudi, tots amb accés directe a l’espai exterior de la parcel•la on hi ha la piscina, les vistes i l’assolellament. En planta primera hi ha un estudi que dóna al doble espai, dos dormitoris amb un bany i un dormitori tipus suïte. L’accés a les habitacions comunica amb el doble espai al passadís de la planta baixa. Aquests espais habitables queden definits per un prisma de pissarra gris que, a la vegada, és embolcallat per una envolvent blanca que es va plegant fins a convertir-se, fins i tot, en la tanca de la parcel•la i en què en els intersticis amb el prisma apareixen els dobles espais.

Obra seleccionada Cal destacar l’estudiada composició, amb una relació de massissos i buits, que pot recordar lleugerament alguna obra del primer Moviment Modern.

Obra seleccionada



Ferran Bonanza I Querol
Óscar JosÉ I Gonzalvo

info@dauarquitectura.cat


RaÚl Also - Aparellador
Francesc Sanz - Aparellador
Construccions Adolfo - Aparellador

Tornar
Veure el mapa més gran