transparent

Nou vial d’enllaç al parc de les Bateries

Montgat és un municipi d’orografia accidentada, fet que propicia unes talaies naturals excepcionals des d’on es domina gran part del litoral del Barcelonès i el Maresme. El vial comunica dos carrers del mateix barri que morien en costats oposats d’un turó a través del vessant no urbanitzat. El projecte resol el dèficit de connexió tant per vianants com per vehicles, genera una nova bossa d’aparcament i un nou accés al parc de Les Bateries. La proposta reconeix alguns indrets singulars i propicia llocs d’estada mitjançant la disposició de mobiliari urbà, d’alguns arbres per generar àmbits d’ombra i de llums que serveixen de fites en el recorregut. Els materials triats pels ferms s’han escollit per la seva flexibilitat alhora que de fàcil reparació donat que la intervenció es situa sobre una zona de reblerts i malgrat haver estabilitzat les terres són previsibles petits assentaments. La vegetació a base d’espècies autòctones permet l’adaptació a l’entorn i n’afavoreix la persistència.



Fernando Tàrrega (enginyer Tècnic D’obres Públiques – Amb)
Roger Méndez Badias (arquitecte – Amb)

samso@amb.cat

www.amb.cat


Jaume Llongueras - Enginyer De Camins, Canals I Ports – Cicsa
Francesc Sadurní - Enginyer De Camins, Canals I Ports – Cicsa
Núria Herrero - Enginyera Tècnica D’obres Públiques – Amb
Jordi Bardolet - Enginyer Tècnic Agrícola – Amb
Francesc Germà - Enginyer Tècnic Industrial – Amb

Tornar
Carrer Santa Victòria I Carrer Sant Feliu, Nou Accés Al Parc De Les Bateries,
Veure el mapa més gran