transparent

REHABILITACIÓ INTEGRAL DE L'EDIFICI DE L'ANTIC MOLÍ D'OLI

El projecte és per a la rehabilitació i adequació d’un molí d’oli, obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell, com a oficina de turisme. L’edificació està catalogada pel Servei de Patrimoni. Amb el temps a l’edifici originari se li van anar adossant construccions sense cap interès, situades en continuïtat de les seves façanes, amb la qual cosa l’edificació originària va quedar encaixada entre les actuacions posteriors. Es decideix enderrocar totes les construccions que s’havien afegit a l’edifici. Aquest es rehabilita i consolida, mantenint tots els elements que defineixen el caràcter de l’edifici. Es manté la sala on es troben les moles de pedra i les premses, d’indubtable interès arquitectònic i històric, i es proposa un paviment continu que incorpora la il·luminació que, com una catifa sobre el terra original, permet transitar per l’interior de l’espai. Al fons un moble fet amb acer corten resol per ell mateix totes les necessitats inherents a la zona d’atenció als visitants.



J. Jaume Llatje I Oms
J. Ramon German I Rebull
Xavier PallejÀ I Bonavida

m6@m6arquitectura.com

www.m6arquitectura.com


Àngel Calduch Beltran - Aparellador

Tornar
Passeig De L'estaciÓ, 4,
Veure el mapa més gran