transparent

HABITATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES

Es pren com a punt de partida per al desenvolupament de l'habitatge el criteri de zonificació i el requeriment de l’alineació a vial de la zona on se situa. L’habitatge s’alinea a la façana i desenvolupa en planta baixa la zona de dia, que es posa en contacte amb l’exterior a través dels patis generats per tal que totes les peces siguin exteriors tot i que ens trobem en una zona d’habitatges entre mitgeres. Alhora, l’aparició d’aquests patis ens evita la relació amb el carrer, molt transitat i sense cap interès. La zona de nit es troba a la planta pis i es comunica amb la planta inferior a través de l’escala situada en posició central a l’habitatge, paral•lelament a un dels patis. En planta baixa i alineat al carrer se situa el garatge.


Obra seleccionada El Jurat ha valorat molt positivament com l’edifici s’implanta intel·ligentment en el lloc, generant una casa aïllada en un emplaçament entre mitgeres, amb l’ús de pocs materials a la façana.

Obra seleccionada



J. Jaume Llatje I Oms
J. Ramon German I Rebull
Xavier PallejÀ I Bonavida

m6@m6arquitectura.com

www.m6arquitectura.com


Marina RoÉ Vidal - Aparellador

Tornar
Av. Illa De Buda, 27,
Veure el mapa més gran