transparent

ADEQUACIÓ DELS ESPAIS D'ACCÉS AL RESTAURANT LES MOLES

El restaurant Les Moles està a l’entrada d’una antiga pedrera de pedra d’Ulldecona. Presideix l’entrada al restaurant un immens garrofer, record de l’antiga explotació agrícola i un porxo que dóna la benvinguda als clients. Calia ordenar la zona, evitar la presència dels vehicles, recuperar la memòria del lloc i dotar-lo d’un enllumenat artificial amable per al visitant. L’actuació és de mínims, un camí d’accés amb paviments de pedra d’Ulldecona en diferents textures (paviment, grava i formigó de terra de la finca) i un escocell de formigó de terra que monumentalitzi el garrofer; tot s’envolta amb una plantació d’aromàtiques, que afegeixen color i aroma. Unes lluminàries arran de terra i un hort ecològic cuidat pel cuiner completen l’actuació.



J. Jaume Llatje I Oms
J. Ramon German I Rebull
Xavier PallejÀ I Bonavida

m6@m6arquitectura.comm

www.m6arquitectura.com

Tornar
Carretera D'ulldecona-la SÉnia Km. 2,00,
Veure el mapa més gran