transparent

Servifinques

Rehabilitació d'un local comercial situat dins les Galeries Minerva, amb l'objectiu que l'espai esdevingui un element empresarial significatiu.

L’execució comporta l’enderroc del forjat i escala originals, i el desmuntatge del mobiliari i diferents tancaments de vidre  que no s’adequaven a les noves necessitats d’il·luminació i ventilació.

Després, es construeix el nou forjat i la nova escala, que esdevé l'element articulador protagonista.

Posteriorment, es renova el llenguatge compositiu interior mitjançant nous materials i il·luminació, amb la voluntat d’obtenir una percepció d’amplitud i millorar el confort dels usuaris.

Per últim, es situa un mobiliari funcional per al nou espai de treball creat.

La planta baixa conté una àrea polivalent, un bany i dos espais d’emmagatzematge dels elements a utilitzar segons quin tipus d’ús es vulgui dur a terme a l’àrea polivalent.

La planta altell conté espais administratius i un arxiu.




Guillem Carrera Rey

guillemcarrera@coac.net

www.guillemcarrera.com


Edgar Argemí Pareja - Arquitecte
Andreu Ibañez Gassiot - Càlcul Estructura

Tornar
Prat De La Riba, 6, Local 2,
Veure el mapa més gran