transparent

Hotel Raval de la Mar

El projecte està situat al centre històric de Vila-seca, on la irregularitat del solar i les preexistències es transformen en l'objecte de projecte de la pell exterior.

Per una banda, es marca una transició de la composició de les obertures al llarg de les façanes, tot diferenciant un davant-darrera. Per l'altra, es busca trencar la façana pels llocs on les edificacions anterior limitaven entre elles, a través de canvis de rasant, talls verticals, canvis en la barana superior i afegint trams de maó vist allí on anteriorment hi havia murs de tancaments.

El projecte busca mimetitzar-se amb el seu entorn amb un exterior opac i petri que es contraposa amb l'interior, on es busca la sensació d'amplitud i lluminositat dels espais a través del pati.

L'hotel, composat per 36 habitacions repartides des de la planta baixa fins a la planta àtic, s'organitza al voltant d'aquest pati central. En secció, aquest es va esgronant per aconseguir un major aprofitament de la llum de sud-oest.

 




Alba Vallve Salas

estudi@vvarquitectura.com

www.vvarquitectura.com


Pineda Vallve Salas - Arquitecte Pfc
Sergi Balsells Trave - Aparellador
Josep Maria Delmuns - Enginyer Tècnic Industrial – Amb

Tornar
C/ De La Verge De La Pineda 21-23,
Veure el mapa més gran