transparent

Habitatge Unifamiliar a Castellvell del Camp

En un antic camp d’oliveres situat a les pendents inicials que porten cap a la serralada de Prades s’ha edificat la casa. Es situa a l’extrem nord de la finca al fons del camp i en el punt de més elevació i miranda. Buscant l’orientació sud, totes les dependències de l’habitatge es despleguen configurant un llarg edifici en planta baixa semi-encastat a la pendent sobre el que s’alça el cos de l’estudi en planta primera tot fent el contrapunt a l’extrem est.

La plaça, el porxo d’acollida i el cos del garatge, també encastats a la pendent, actuen de base de recolzament i trobada de l’habitatge amb els nivells del camp. La pròpia coberta del garatge s’inunda formant la piscina a tocar de l’estar.

 

La força de la pròpia estructura és la cara de l’edifici. Les vidrieres de terra a sostre garanteixen la constant relació i continuïtat de l’espai interior amb l’exterior. 




Gabriel Bosques Sanchez
Josep Maria Ferran Mercadé

jmfm@coac.net


Adam Besora Balanyà - Arquitecte Tecnic
Sandra Regué López I Jordi Badia Cabré - Arquitecte
Josep M. Delmuns - Consultor Instalacions
Josep Lluís Serven Pascual - Càlcul Estructura

Tornar
Veure el mapa més gran