transparent

el Taller - coworking

El projecte ha estat dissenyat per a ser un espai ampli i lluminós, delimitat per les carpinteries de pi natural. La idea ve donada per les premisses de la comoditat i la flexibilitat. Un espai on la primera sensació sigui la tranquil·litat, que convidi a interrelacionar-se i que generi noves iniciatives. L'espai consta de la zona de treball comuna, una sala de reunions, un office i una zona de serveis. Aquest nou concepte d'espai auster però a la vegada elegant, es percep gràcies als materials, les formes i els colors dels espais projectats. Els acabats dels revestiments són de colors suaus i textures agradables com la fusta de pi de les carpinteries i de les pròpies taules de treball. El carril d il.luminació dóna flexibilitat a la distribució. El mobiliari és lleuger i mòbil. La privacitat de la sala de reunions s'aconsegueix amb screens integrats al fals sostre fono-absorbent. Tots els detalls s'han pensat perquè l'oficina esdevingui un lloc càlid i agradable.




Anna Ollé Simó

annaollesimo@escalimetre.cat

www.escalimetre.cat

Tornar
Carrer Joan Domingo Nº8, Bx Esq,
Veure el mapa més gran