transparent

Escola Infantil Casp

El projecte consisteix en la reforma integral de les quatre primeres plantes d’una finca tradicional de l’Eixample dins el conjunt de l’Escola Jesuïtes Casp.

S’ha enderrocat per complert la distribució existent obtenint, en cada planta, un únic espai totalment diàfan.

Es concentren els espais servidors en un nucli compacte (comunicacions verticals, banys, magatzem i office)  per alliberar al màxim la planta que agrupa les dues classes de cada curs. Un sol espai polivalent i flexible, que possibilita varietat d’usos i d’agrupacions, permet visuals llargues, una major il·luminació natural i control visual dels nens.

L’espai d’emmagatzematge general es concentra en el tancament del nucli.

Cada planta interpreta simbòlicament un paisatge diferent: el bosc, el mar i la ciutat.

 

Al llarg de la mitgera s’ha dissenyat un element de marcat caràcter lúdic,  un paisatge simbòlic amb diferents racons per jugar, concentrar-se, relacionar-se, aprendre i experimentar.


Obra seleccionada en la modalitat de: Inclou intervencions interiors i exteriors, efímeres o permanents

Obra seleccionada



Araceli Manzano Martin-caro
Carles Francesch De Herralde
Esther Flavia Olivella

ares@f2m.es

www.f2m.es


Isabel Perez Zambrana - Arquitecte
Joan Ramon Cornellana Diaz - Arquitecte

Tornar
Carrer Roger De Llúria 15, Barcelona
Veure el mapa més gran