transparent

Urbanització de plaça i aparcament a Bagà

El programa demanava la realització d’una plaça amb aparcament soterrat. La proposta s’adequa a la topografia existent i potencia la imatge actual de terrasses cultivades aconseguint un nou espai públic que permeti la posada en valor de l’església de Sant Esteve.

Es realitza una plataforma a la cota 775.00 que permet l’ús inferior com aparcament cobert semisoterrat. Un únic element construït tipus pèrgola integra l’accés peatonal a l’aparcament inferior,una zona d’ombra i un banc lineal que permet seure per contemplar la façana Sud de l’església de Sant Esteve. Aquesta pèrgola amaga darrera seu la rampa d’accés rodat a l’aparcament semisoterrat i oculta l’únic edifici d’habitatges existent a l’àmbit.

El fet de conservar els murs de pedra existents i la utilització dels materials de la zona ajuda a integrar la proposta a l’entorn. La recuperació del parcel·lari original amb les traces en el paviment dóna continuïtat visual a les terrasses adjacents




Anna Pont I Armengol
Jordi Comas I Mora

oficina@comas-pont.com

www.comas-pont.com

Tornar
Carrer Mossèn Jaume I Passeig Del Bastareny,
Veure el mapa més gran