transparent

Espai per Vetllatori a Bagà

Adaptació d’espai existent dins la residència de gent gran de Bagà  per a ús de vetllatori municipal i condicionament d’espai exterior per a accés independent.

Un joc de portes correderes donen flexibilitat al petit espai delimitant els diferents usos segons el moment formant  l’espai de sala de família i propparents, túmul o tanatoestètica.

El vetllatori s’obre cap a la muntanya i es protegeix de la visió dels edificis propers mitjançant una pèrgola en L. Aquesta remarca l’accés ubicat en un lateral poc visible i esdevé aixopluc exterior.

 

S’ha defugit de connotacions religioses buscant la relació amb la natura. Les obertures s’obren cap a aquesta. Una gran fotografia d’un bosc dóna profunditat a la petita sala i esdevé fons del túmul com si del conte de la Blancaneus es tractés. Els acabats interiors de fusta i els pilars, baranes i reixes d’acer Corten, pel seu color i forma són l’abstracció de la natura, d’un bosc  o jardí que les més diverses religions tenen al seu imaginari




Arturo De Visa Jambrina
Ramon Subirana I Jové

eidee@eidee.cat

www.eidee.cat

Tornar
C/ Historiador Pere Tomic, 9,
Veure el mapa més gran