transparent

Centre Cultural Mont-Àgora

La façana nord es planteja com un gran pòrtic que s'obre al parc i a les bones vistes. En les orientacions est, sud i oest les façanes són més tancades i compten amb gelosies per a la protecció solar en tots els seus finestrals. L'entrada es fa per un gran porxo que dóna pas a un vestíbul a doble altura des de la que s'accedeix a totes les dependències principals.

La biblioteca es situa longitudinalment al llarg de la gran vidriera rebent llum natural sempre des del nord.

A l'interior s'ha utilitzat preferentment el color blanc mentre que la sala de conferències s'ha revestit amb fusta d'auró. La sala polivalent-auditori disposa d'una grada retràctil i s'ha tractat com una gran caixa negre que asseguri una bona visibilitat per a les projeccions de cinema.

La façana és ventilada amb plafons de formigó blanc bipretessat amb acer inoxidable. En baix relleu, s'hi han disposat lletres de diferents alfabets.




Pere Puig Rodríguez

nuriasabate@perepuigarquitecte.com

www.perepuigarquitecte.com


Marta Lucas Serra - Arquitecte
Natàlia Pastor Laguna - Arquitecte
Manel Marín Cruz - Arquitecte Tecnic
Raül Cristóbal Gili - Enginyer

Tornar
Passeig De Catalunya S/n,
Veure el mapa més gran