transparent

Parc del Casal Cívic

Al Passeig de Solsona un solar amb castanyers centenaris es trobava degradat per l’abandó sofert després d’haver-se enderrocat una antiga casa de la qual n’era el jardí particular. La construcció recent de dos equipaments va originar la necessitat d’urbanitzar-lo per a connectar el nucli urbà amb el nou pol d’activitat.

 

El projecte recupera el jardí històric respectant la topografia i els arbres existents que formen part de l’imaginari col·lectiu. Es restaura el tapís verd sobre el qual es col·loca un paviment seguint l’eix passeig-equipaments, format per peces prefabricades, creant un camí sinuós que acompanya el vianant diluint-se al llarg del recorregut. La vegetació, d’aparença no domesticada, i els accidents del terreny han estat conservats i explotats per tal d’aconseguir un caràcter pintoresc, que posa en valor les preexistències del lloc. Segons l’estació de l’any el parc ofereix sensacions i vistes diferents. La metamorfosi dels elements crea un lloc constantment renovat




Anna Feu I Jordana

feugodoy@feugodoy.com

www.feugodoy.com

Tornar
Veure el mapa més gran