transparent

NOVA CONSTRUCCIÓ DE L'ESCOL.LA BRESSOL

El solar està situat entre mitgeres al centre del barri El Congost de Granollers. 

El punt d’arrencada serà tenir el major nombre de dependències en PB i deixar en P1 solament els espais d’us administratiu del centre i en planta soterrani la cuina i la bugaderia.

El projecte presentat treballa en aconseguir un edifici on les aules principalment, tinguin una bona orientació i que els seus espais gaudeixin d’una bona relació amb els espais enjardinats desocupats del solar. Aquestes aules deixen entre elles i amb el carrer uns patis de dimensions generoses que han de permetre una bona il·luminació de les aules..

Les tres plantes de la barra de serveis es comuniquen a través d’un nucli que inclou un ascensor adaptat a part de l’escala. La cuina té un accés directe amb el carrer a partir d’un petit pati de servei i té un muntacàrregues fins a planta baixa.

 

 

 

 




Miquel Mas I Cardona

mmc@miquelmas.com

www.miquelmas.com


Carmen PÉrez Ortiz - Arquitecte
Guillermo Barenys Barquero - Arquitecte
GestiÓ Integral De Projectes, Quadrifoli Slp - Enginyer
Maria JosÉ BertolÍn Guardiola - Arquitecte Tecnic

Tornar
Carretera De Caldes, 52, Granollers