transparent

CASA 1014

Parcel·la situada al centre històric de Granollers, entre mitgeres de 6,5 m d’ample i molt llarga, amb accés des dels dos carrers. De la construcció existent, tan sols es conserva la façana al carrer principal, amb cert interés patrimonial.

Els clients volien diferenciar clarament dues zones: una àrea domèstica i una altra de funcionament independent.

L’orientació est-oest de la parcel·la i l’estretor dels carrers d’accés ens van portar a enretirar les edificacions respecte el carrer, creant uns patis que farien de captadors solars per coberta, creant uns espais de transició entre carrer i casa, entre clima exterior i interior.

Aquests espais bioclimàtics esdevenen el primer pas d’una successió d’espais oferint una gran varietat de condicions i de característiques.

L’organització a partir d’estances encadenades està totalment relacionada amb el sistema murari que reforça la tipologia.


Obra seleccionada



David Lorente IbÁÑez
Josep Ricart Ulldemolins
Roger TudÓ GalÍ
Xavier Ros MajÓ

produccio@harquitectes.com

http://www.harquitectes.com/

Tornar
Veure el mapa més gran