transparent

CENTRE DE RECERCA ICTA-ICP DE LA UAB 1102

L’edifici ICTA-ICP situat al campus de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) és un centre de recerca en ciències ambientals i paleontologia. Coherentment amb els seus camps d’investigació, els usuaris de l’edifici van apostar per donar una resposta ambiciosa als reptes de sostenibilitat.

L’edifici, un volum aïllat de cinc plantes de 40x40m i dos soterranis, allotja el següents usos. En planta baixa: vestíbul, bar, aules i administració; en les 3 plantes següents, despatxos i laboratoris; a la coberta, hivernacles i zones de descans; al semisoterrani, aparcament i sales de màquines; i al soterrani, magatzems i la resta de laboratoris.

Tant els despatxos com els laboratoris, són usos amb molta càrrega interna que tendeixen a ser calorosos. L’ICTA-ICP s’ha dissenyat per a treure’n profit a l’hivern i per a dissipar-la a l’estiu. Plantegem l’edifici com una infraestructura adaptable i flexible a possibles canvis d’us.


Obra premiada: MENCIÓ ESPECIAL

Obra seleccionada



Claudi AguilÓ Aran
David Lorente IbÁÑez
Josep Ricart Ulldemolins
Roger TudÓ GalÍ
Xavier Ros MajÓ

produccio@harquitectes.com

http://www.harquitectes.com/


Societat OrgÀnica - Tècnics Ambientals
Oriol Vidal - Enginyer
Boma - Càlcul Estructura
Ute Nda +rce - Aparellador

Tornar
Veure el mapa més gran