transparent

REHABILITACIÓ i ADEQUACIÓ DE L'EDIFICI CALÀBRIA 66-78

 

La proposta arquitectònica respon a unes estratègies prèvies:

 

Funcional fonamentada en racionalitzar distribucions interiors, possibilitant la lectura unitària de l’edifici, a partir de la flexibilitat funcional, permetent la integració del present i del futur.

 

Formal fonamentada en la resposta urbana, tant a la façana Calabria, integrada formalment a la trama Eixample, com a la futura relació amb l’interior d’illa, generant permeabilitats, que potenciïn aquesta relació.

 

Tècnica i sostenible, tant des del punt de vista de funcionalitat interior i les seves instal·lacions, com de la seva manifestació externa, per aconseguir millors aportacions climàtiques i de confort, optimitzant la il·luminació natural i l’assoleix, amb regulació lumínica i climàtica per millorar el consum energètic.

 

L’edifici alberga el programa de diversos operadors:

 

Escola Adults Pere Calders

 

Centre Normalització Lingüística

 

Espai de Veïnatge i Districte

 

Oficines BSM

 

Direcció Atenció al Ciutadà

 


Obra seleccionada en la modalitat de: Inclou intervencions de rehabilitació

Obra seleccionada



Julio LaviÑa BatallÉ
Mariona LaviÑa De La Villa
Pilar De La Villa Ugas

arquitectura@lavinyadelavilla.cat

www.lavinyadelavilla.cat


David Guillen - Aparellador
GenescÀ I Molist, Slp - Consultor Estructura
Consultig Oficina TÈcnica Lluis J.duart Slp - Consultor Instalacions
ConstrucciÓ I Control M.roig I Associats, Slp - Medicions I Pressupost

Tornar
C/ CalÀbria, 66-78,
Veure el mapa més gran