transparent

Urbanització de l'Espai Roger de Flor-Macaya

4 escocells. 3 fanals. 2 mitgeres. 1 llosa de formigó. I 50.000€ per canviar la situació.

 

Responem a la gran paret mitgera lateral creant un element lleuger. Les jàsseres metàl·liques segueixen el ritme dels arcs que l’edifici enderrocat ha deixat com a empremta. Grups de cordes, com en un gran teler, formen ombres pautades sobre la llosa existent. La pèrgola esdevindrà, en poc temps, una mena de sostre vegetal per on transitaran les plantes enfiladisses.

Es retalla el formigó per crear uns parterres vegetals. L’espai pavimentat queda eminentment buit. Els infants poden gaudir amb els jocs “de sempre”, pintats a terra i a les parets. Al fons, el mur que desapareixerà per obrir l’interior d’illa esdevé una gran pissarra.

El playground deixa espai a la imaginació.


Obra seleccionada en la modalitat de: Intervencions paisatgístiques i ordenació d’espais urbans

Obra seleccionada



Anna Mallén Vivó
Anna Prats Subiranas
Joan Valls Matheu
Miquel Reina Ortiz
Olga Serra Pujol

aprats4@gmail.com


Toledo-villarreal At - Arquitecte Tecnic
Oriol Palou - Estructures

Tornar
Carrer Roger De Flor, 191,
Veure el mapa més gran