transparent

Oficina RUNROOM

El projecte de la nova oficina es defineix com una intervenció mínima i ajustada per donar resposta a l’anàlisi de l’estructura interna de RUNROOM, una empresa jove d’estratègies i eines digitals que s’organitza amb metodologies àgils en les que l'adaptació espacial és un catalitzador del seu sistema de treball.

Es defineix un gran panell central (scrum) que esdevé el centre neuràlgic i l’espai de seguiment i trobada de l’equip, buscant la màxima visibilitat des de tots els punts de l’oficina.

En aquest sentit, es proposa el bloc de serveis i panell de scrum com un eix transversal que concentra les circulacions, del qual pengen la resta d’espais. El sostre rebaixat que emmarca el panell i el traç de llum esvaeixen la presència i direccionalitat marcada per les jàsseres de formigó armat.

 

La il·luminació de l’àrea de treball també col·labora en difuminar aquesta l’ortogonalitat preexistent, entesa com un teixit de fils que envaeix el sostre aleatòriament reforçant la idea d’espai únic.




Iván Mata Maenza
Silvia Liébana Alonso

s.liebana@coac.net

Tornar
Milà I Fontanals, 14-26, 3r 2a,
Veure el mapa més gran