transparent

PK SAINT-ROCH

Seleccionats en els Premios de Cerámica Hispalyt / Pavelló Català de la Biennale di Venezia 2016 / Menció Premios de Ceràmica ASCER 2016                                                           El projecte d’aquest nou aparcament en alçada se situa en ple centre de la ciutat de Montpellier, dins de la ZAC Nouveau Saint-Roch i forma part del projecte d’extensió del centre urbà. Es tracta d’una baula que estructura tota l’extensió de sectors de vianants entre la plaça de la Comédie i l’estació Saint-Roch i que, situat en ple cor del paisatge ferroviari, completarà la “multimodalitat” del pol intercanviador de l’estació. La creació d’un carrer balcó-urbà, que funciona com a espina dorsal de l’edifici i que constitueix un espai de frec, té per voluntat ser una prolongació de l’espai públic (Ep) i servir alhora per reactivar les relacions entre els usuaris del pàrquing i els habitants del barri. 


Obra seleccionada



Carmen Santana
Marc Chalamanch
Miquel Lacasta

marto@archikubik.com

Tornar
Veure el mapa més gran