transparent

Institut Esteve Albert

LLUM. L’edifici es fragmenta per generar uns patis de llum que permeten il·luminar i ventilar els tallers ubicats en la planta semisoterrani. Al costat que dóna al vial, les aules s'orienten als patis de manera que la relació visual amb el carrer es produeix indirectament, mitigada a través d'unes lames prefabricades de formigó blanc que funcionen com a mecanisme de control solar.          

SEQÜÈNCIA. Els patis generen un ritme entre el plens i els buits de la façana. Es cerca la imatge d’un edifici robust però permeable i lluminós. A l'interior de l'edifici on els patis i escletxes afavoreixen l'entrada de llum al passadís central i generen una seqüència d'espais de llum  i d'ombra.

GEOMETRIA. L'edifici corregeix la seva geometria gràcies als patis i s'adapta  a la traça corba del carrer. 

MATÈRIA. El formigó s'expressa en façana com l'element estereotòmic que emergeix del terreny. Es deixa vast, sense més textura que les juntes pròpies de l'encofrat metàl·lic.

 




Anna Fumadó Ciutat
Francesc Puig Esteban
Jose Maria Gutierrez Noguera

estudinao@estudinao.com

htp://www.estudinao.com


Aquilué -serral Arquitectes Sl - Consultor Estructura
Pgi Engeneering - Consultor Instalacions

Tornar
Avinguda Del Sot Del Camp 1-3, Barcelona
Veure el mapa més gran