transparent

Reforma i canvi d'ús d'antigues cavallerises

El projecte, resol l’adequació d’unes antigues cavallerisses d’un mas de l’any 1917, en un habitatge unifamiliar. 

La nau, orientada a nord-sud, amb coberta a dos aigües, i amb una única divisió que separava el bestiar de l’emmagatzematge, s’ha conservat íntegrament.

S'ha realitzat una actuació de conservació, potenciant els seus valors existents, com eren: les parets de maons massisses i la estructura de coberta de fusta.

El projecte incorpora un forjat, que no ocupa tota la planta, per permetre un doble espai. Tanmateix, a la façana est, s’ha realitzat una construcció que fa funció de porxo en planta baixa i de terrassa en planta pis, des de la qual s’observa el riu Ebre.

El programa funcional de l’habitatge es desenvolupa íntegrament en planta baixa, orientant a sud, el menjador-estar i el dormitori.

A la planta pis s’han previst 2 sales polivalents i una passera de vidre i acer,  des d'on es pot observar la coberta, i que alhora dona comunicació a la terrassa.




Joan Vinuesa Bueno

jvinuesa@coac.net

Tornar
Carrer Verge De Montserrat, 39, Tarragona
Veure el mapa més gran