transparent

CLÍNICA DE CIRUGÍA ESTÉTICA IM

El projecte es planteja com un gran ull que mira a la muntanya de Collserola per això la seva posició en el solar és lliure, no busca una alineació estricta al Carrer Victor Hugo, sinó que busca les millors vistes. L'edifici principal està format per dos volums de geometria rectangular de tres plantes que es connecten mitjançant un altre volum central de forma arrodonida que absorbeix les circulacions públiques de l'edifici, tant en vertical com en horitzontal, i que genera dobles i triples altures que doten a l'edifici d'una espaialitat i una escala pròpies d'un edifici d'aquestes característiques. Les façanes d'aquests volums estan concebudes com un mur cortina que ofereix transparència en tots els punts de l'edifici. El Centre està proposat com un sistema que organitza subsistemes de serveis de tal manera que les circulacions pública, mèdica i tècnica estan jerarquitzades i separades, generant claredat en les circulacions i evitant interferències.




Mario Corea Aiello

info@mariocorea.com

www.mariocorea.com


David García - Càlcul Estructura

Tornar
Carrer Víctor Hugo, 24, Sant Cugat Del Vallès, Barcelona
Veure el mapa més gran