transparent

REFORMA DEL MUSEU VILAFRANCA / VINSEUM

 

El projecte de rehabilitació i reforma del Palau de Pere II com a seu del Vinseum, és després de la recuperació de la capella de Sant Pelegrí, el següent pas a la construcció del nou museu.

Resumim la intervenció com una restauració “arqueològica” de les façanes exteriors del Palau segons el model original de Jeroni Martorell, i la reestructuració completa del tots els seus espais interiors per adaptar-lo a les normatives d’un nou museu que vol ser referència en el seu sector.

S’ha completat l’anella de circulació al voltant del pati, segons la tipologia dels palaus gòtics, per donar continuïtat als circuits interns del Museu i per garantir l’evacuació dels locals.

El pati interior del Palau s’ha cobert amb una coberta-lluernari per poder utilitzar aquest espai com a vestíbul general de totes les circulacions i activitats.

Construcció d’un nou nucli de comunicacions vertical (escala i ascensor) que connecta tots els nivells de l’edifici, permetent que sigui accessible per a tothom.




Santiago Vives Sanfeliu

despatx@santivives.com


Gmk, Associats Sl. Miquel Llorens Sulivera - Estructures
Proisotec. Joan Gutierrez Villarejo - Instal·lacions
Esteve Sitjà I López - Medicions I Pressupost
Pau Vilar - Arquitecte

Tornar
Vilafranca Del Penedès, Barcelona
Veure el mapa més gran