transparent

Habitatge unifamiliar: Casa Alfonso

Es tracta d’una construcció de nova planta, de planta baixa + 1 (altell), orientada cap a la Serralada del Cadí, situada en un dels límits de la població de Lles de Cerdanya.

La casa va ser projectada perquè quedes completament integrada en el seu entorn  immediat. Es per això que  el seu traçat s’adapta  a les alineacions del solar,fracciona la seva volumetria i s’utilitza la pedra natural de la zona com a material principal per a les façanes perimetrals on predomina el ple sobre el buit. Seguint el model de tipologia ceretana l’espai exterior es complementa amb una era orientada cap al Sud.

La coberta també  ha servit com element d’integració i per això s’ha utilitzat la teula ceràmica unificant així la nova construcció amb les existents.

El programa funcional es desenvolupa en 3 dormitoris, 2 banys, cuina, menjador, estar i porxo en planta baixa i un estudi  en planta altell . El garatge i el traster es troben en una cota més elevada relacionada amb el nivell d’accés, però tot queda sota la mateixa coberta.




Santiago Vives Sanfeliu

despatx@santivives.com

Tornar
Lles De Cerdanya, Lleida
Veure el mapa més gran